Categories
Uncategorized

Naše večkrat ponovljeno stališče je, da je bila SFR Jugoslavija razbita s strani Zahoda o čemer priča več dokumentarcev, med drugim Boris Malagurski – The Weight of Chaines 1 in 2.

Posledica tega je, da Slovenija ni samostojna in suverena, kot se je izrekel narod na plebiscitu, ampak kolonija, ki jo Zahod izčrpava prek izdajalskih politikov, ki jim je Zahod pomagal na oblast. Slovenije niso osamosvajali za narod, ampak zase, da so lahko pokradli narod. Rezultat vidimo v bedi v kateri živimo. Medtem, ko so osamosvojiteljski politiki, pa naj gre za Janšo ali Kučana, do Bavčarja in raznoraznih naslednikov Drnovška kot sta Cerar in po novem Šarec nedotakljivi, je narod vsak dan bolj lačen.

Mi ne govorimo o tem ali je prav ali ne, da je Slovenija samostojna, ampak govorimo o tem, da obstaja zarota proti slovenskemu narodu, ki se izvaja od osamosvojitve in da je bila osamosvojitev del tega procesa, da se Slovence razlasti. Tako so osamosvojitelji uvedli kapitalizem, čeprav to ni bilo vprašanje plebiscita. Naši politiki pa niso nič več in nič manj kot prejemniki provizij tujcev za razprodajo premoženja, ki so ga ustvarjale generacije in naravnih surovin, ki jih premore Slovenija.
Podobno se dogaja po vseh ostalih republikah bivše SFR Jugoslavije, kar pa je samo še dokaz več, da gre za projekt, ki ga po istem scenariju vodijo iz tujine in katerega žrtev smo tudi državljani Slovenije.

Nacionalno identiteto so politiki po leti 1991 zamenjali z ideologijo, s čimer so narod razbili na več manjših taborov in dva navidezno nasprotujoča bloka, ki naj bi si prek konflikta Kučan in Janša nasprotovala, v resnici pa sodelujeta.

In dokler narod tega ne sprevidi, bo ujet v obroč laži, ki ga s totalno razprodajo in klerofašistično diktaturo pod masko demokracije, zapira izdajalska politika po letu 1991, kar pa pomeni, da mu prav lahko zmanjka časa, da se reši iz tega obroča.

SF/SN

3 replies on “”

Ekonomski morilci(EM= hit men) so izdatno plačani profesionalci,ki iz držav po vsem svetu z goljufijo izžemajo bilijone dolarjev.Denar iz Svetovne banke,Ameriške agencije za mednarodni razvoj(USAID) in drugih organizacij za mednarodno "pomoč"preusmerjajo v blagajne velikih korporacij in žepe peščice premožnih družin,ki imajo v rokah naravne vire tega planeta.Njihove metode so prevare v finančnih poročilih,prirejanje volitev,podkupovanje,izsiljevanje,seks,umori.Igrajo igro,ki je stara toliko kot imperij,vendar je v času globalizacije dobila nove,strahovite razsežnosti.Jaz že vem;bil sem EM.—-Uvod iz knjige Johna Perkinsa "IZPOVEDI EKONOMSKEGA MORILCA—izvirni naslov " Confession of an Economic Hit Man iz leta 2004 " (v slovenskem jeziku založba SANJE-2012-natisnjenih v Sloveniji 1000 izvodov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja